El mes de Juny del 2013 el Departament d'Agricultura del M.I. Govern d'Andorra va atorgar-nos la autorització per utilització del "Segell Oficial Andorra recepta tradicional" per els nostres embotits "Els Escaubells".
Segell creat per donar visibilitat a productes autòctons que es troben al mercat competint amb produccions foranes i reconeixent tan l’origen com els criteris de producció establerts reglamentàriament.
Aquesta autorització ens ha omplert de satisfacció i l’entenem com un reconeixement a la nostra empresa – i especialment per recordar el Sr. Antoni Santacreu – doncs valora el desig i la voluntat per fer perviure i fomentar els embotits tradicionals d’Andorra.
El Sr. Santacreu en el seu llibre "Els embotits d’Andorra i l’escudella de St. Antoni" (publicat l’any 1993), explica que de nen era un "tafaner" que anava de casa en casa espiant com feien la matança del porc, la preparació de la carn, el salat, la neteja de les tripes... tot va guardar-ho a la memòria (més tard ho plasma en el llibre) i molt temps després va aplicar-ho en l’elaboració dels nostres embotits. Avui seguint la seva iniciativa, estem elaborant els embotits amb les receptes i consells que ell ens va llegar.
Per això seguim elaborant embotits Andorrans i utilitzem aquest segell amb molt respecte i molta satisfacció.